Nieuws

De nieuwe zandbak

Joepie! Onze nieuwe zandbak werd geopend op de kleuterspeelplaats. Met dank aan de ouderraad voor de sponsoring en aan de ouders van Lowie, Sien en Marie voor de plaatsing. Hier zullen we nog uuuuuuren speelplezier in hebben. 

Er werd een feestelijke opening voorzien voor de hele school. Dat was genieten!

Sinterklaas op school

Sinterklaas had een koffer naar school gestuurd met een brief erin voor alle kinderen van de school. Zangpiet leert de kleine pietjes elk jaar de sinterklaasliedjes zingen. Dit doen ze net voor ze gaan slapen, wanneer ze hun pyjama al aanhebben. Dit jaar wilden ze niet meewerken: de kleine pietjes sprongen uit hun bed, verstopten zich… 
Wij hebben het goede voorbeeld getoond aan Sinterklaas en zijn piet. Bedankt om op onze school langs te komen!

 

Klik op de foto om meer te zien. 

Voorleesweek

De voorleesweek stond dit jaar in thema van voorleesbuddy’s. Iedereen Leest ging op zoek naar 10 000 voorleesbuddy’s. Wij verzamelden hier op school heel wat buddy’s: mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, juffen, meesters, kinderen… Elke dag deden de kinderen een andere activiteit: een luisterverhaal beluisteren, een andere juf kwam voorlezen in de klas, een voorlezen van de bib van Assenede kwam voorlezen… 

 

Klik op de foto om meer te zien. 

Halloween op school

Vrijdag 27 oktober mochten alle kinderen verkleed naar school komen. In de namiddag deden de kinderen van de Bijenkorf, de Geluksvogels, de Paradijsvogels en de Trekvogels een speurtocht in de binnentuin van het rusthuis. Er was zelfs een griezelkot… brrr… Enkel voor de durvers!

 

Klik op de foto om meer te zien. 

Ezelstoet

Zondag 24 september was het zover: eindelijk trok de ezelsstoet nog eens door de straten. Velen van ons gingen mee met onze scholen. Bedankt voor het enthousiasme!

 

Klik op de foto om meer te zien. 

Strapweek

Eind september vestigden wij de aandacht extra op zichtbaarheid in het verkeer. De strapdag met fluoparty en fietsparade konden niet ontbreken op vrijdag. 

 

Klik op de foto om meer te zien. 

1 september 2023

We zijn het schooljaar alvast schitterend gestart! 

Iedereen schittert met ons mee dit schooljaar! 

Verkeersvrije straat

Klik op de foto om het artikel te lezen.