verslag door: lieke en lars

21/01/2019 MAANDAG

De dag begon met karrewiet.Het hing over de jongeren die spijbelen over het klimaat .Dan hebben we de toetsen gebundeld met vooral goeie puntjes ,maar ook soms slechte punten.Maar dat hoort erbij.We hebben ook nog spelling gedaan en Beaudelaure en Arne zijn tafelkampioen geworden .Proficiat.Dan hebben we nog effetjes op onze tanden moeten bijten,voor de moeilijke toets van oppervlakte en omtrek van de cirkel.Toen de bel ging hebben we ook nog w.o. gedaan over lol zonder alcohol .Dat hebben we dan tot de middag gedaan,en toen de middag kwam een beetje eten en spelen.Als de middag gedaan was moesten we nog een stukje w.o. verderdoen.En dan hadden we  ook nog een toets van Frans U 25 ,hij was niet te moeilijk.En als laatste kregen we nog ins frans,een nieuw uniteé.

22/01/2019 DINSDAG

De dag begon met een hoekenwerk.Met allemaal verschillende lessen.En nog een herhaling van het 5L.over van alles en nog wat .Daarna hingen we gaan turnen. We hebben badminton gedaan met voorbereiding op het toernooi van badminton.We mochten ook boogschieten .Dan was het speeltijd na het turnen.En deden we nog een beetje verder met hoekenwerk en een stukje over lol zonder alcohol .We zijn ook bezig aan een powerpoint over lol zonder alcohol.Dat is heel leuk.

24/01/2019 DONDERDAG

We hebben vandaag terug veel gewerkt aan lol zonder alcohol .Er zijn verschillende groepjes .Je mag dus powerpoints maken maar ook posters .We hebben vandaag ook niet alleen gewerkt aan lol zonder alcohol.We hebben iets nieuws geleerd de oppervlakte van de gelijkvormigheid .Het is redelijk gemakelijk maar je moet het natuurlijk wel snappen.Nu al iets klein verklappen over morgen We gaan naar Zomergem de middelbare school.

25/01/2019 VRIJDAG

Vandaag zijn we naar de school in Zomergem geweest .Het is een kleine maar leuke school.We kregen eerst een grote uitleg over het middelbaar .Over:wat ze daar allemaal doen ,de verschillen ...)Dan werden we in groepjes verdeeld.In de groepjes kregen we dan 4 lesjes .Je kon krijgen: natuurwetenschappen,engels,stem,latijn,wiskunde                          En een paar van onze klas hingen naar de B-stroom.Waarin ze een autotje maken in het hoet voor stylo's enzo . Toen we terug op school kwamen kegen we ons rapport .

28/01/2019 MAANDAG

Vandaag zijn we begonnen met turnen. Waar we vooral reactie in hebben gdaan .Na het turnen hebben we naar karrewiet gekeken .Waarin ze blijven spijbelen voor het klimaat.ZE MOETEN ER DRINGEND IETS AAN DOEN ANDERS IS DE WERELD NIET MEER TE DOEN.We hebben ook al vandaag een mondelinge toets van Frans gehad U26.En we hebben ook terug verder gewerkt aan de powerpoint.Onze tekst en ook ons affiche .Het ziet er al allemaal heel leuk uit !

29/01/2019 DINSDAG

We begonnnen de dag terug met in verschillende groepen werken .Je kon zelfstandig werk hebben =beetje van alles .Of je schoof door naar juf Lobke waar je wwen voltooid vt leerde zetten .Het was wel een beetje moeilijk .En je kon ook nog naar juf Mageline . Waar je toepassingen kreeg en een beetje mediaan .

31/01/2019 DONDERDAG 

We zijn vandaag naar Ten Doorn geweest .We kregen eerst een grote uitleg over het middelbaar gelijk in Zomergem.Dan werden we in 2 groepen gesplitst.Je kon een rondleiding krijgen en filmje .Of je kreeg een lesje (dingen oplossen).We kregen ook nog iets om te eten en te drinken .En we leerden van juf hoe we naar school moeten gaan naar het middelbaar .

01/02/2019

Vandaag begon de dag met turnen.Waaronder we netbal hebben gedaan.Na het turnen hebben we toets gehad van Frans (passé coposé).Daarna hebben we alle voorstellingen getoond van lol zonder alcohol .Het was heel mooi en leerrijk voor later .

 

 

Fotoalbum

Bekijk het fotoalbum van onze school hier