Verslag 7 door: Larissa en Michiel vdb

maandag 7/01/2019

Vandaag was het de eerste schooldag in 2019.

We zijn er direct ingevlogen.

Vandaag hebben we een nieuw unité geleerd van frans geleerd.

We kunnen nu eindelijk vertellen over hoe onze dag er uit zag in het frans.

We hebben ook vertelt over onze vakantie via een bingo.

Dit was een toffe manier om te vertellen over onze vakantie.

 

dinsdag 8/01/2019

In de ochtend zijn we in drie groepen verdeeld en deden we doorschuifsysteem. Bij juf Lobke deden we frans. bij juf Magéline

deden we rekenen. En in de derde groep werden we nogmaals in twee groepen gedeeld de ene deed godsdienst en de andere taal.

In de namiddag zijn we aan een nieuw thema begonnen namelijk: 'het lichaam'. Dit vond heel de klas een heel interesante namiddag.

 

woensdag 9/01/2019

Vandaag leerden we de omtrek van een cirkel te berekenenmet pi = 3.14. We hebben het zelf ondekt door per twee proefjes te doen.

Nu kunnen we de omtrek van een cirkel veel rapper berekenen.

 

donderdag 10/01/2019

 In de voormiddag is een verpleegkundige gekomen uitleggen over EHBO en DHBO. Hij heeft ons geleerd hoe we iemand moeten reanimeren.

We hebben dan ook een pop mogen reanimeren, daarna hebben we ons diploma gekregen.

In de namiddag hebben we HRW of Hoofd Reken Werk gedaan.

 

vrijdag 11/01/2019

We hebben vandaag verder gewerkt aan de omtrek van een cirkel, en het was net zoals de vorige keer een leuke les. We hebben ook weer gewerkt aan ons thema de islam.

In de namiddag hebben we aan ons thema 'de islam' gewerkt.

 

maandag 14/01/2019

Vandaag hebben we de opp. van de cirkel leren berekenen. In de namiddag zijn we naar een toneel geweest.Dat ging over een rookverslaving. Dit toneel was heel interesant , grappig en tof.

 

dinsdag 15/01/2019

In de voormiddag hebben we weer een doorschuifsysteem gedaan. De eerste groep bij juf Lobke deed frans. De groep bij juf Magéline deed SLS. En de ander groep deed zelfstandig werk.We hebben ook turnen gehad daarbij deden we hockey. In de namiddag hebben we een paar filmpjes gekeken over het lichaam en bij 1 filmpje moesten we een blad invullen.

 

woensdag16/01/2019

Vandaag hebben we in drie groepen gewerkt. groep 1 deed frans bij juf Lobke daar zijn we meer te wetten gekomen over hoe we onze dag moeten voorstellen. Bij juf Magéline hebben we een SLS toets gemaakt. En de derde groep heeft zelfstandig werk gedaan.

 

donderdag 17/01/2019

Vandaag hebben we in de voormiddag een toets over aanhalingstekens gemaakt. In de namiddag zijn we begonnen aan een niuw thema namelijk 'lol zonder alcohol' . daarbij moeten we een week lang onze ergste gewoonte afwijken. 

 

vrijdag 18/01/2019

In de voormiddag hebben we ons thema godsdienst afgewerkt en verder gedaan aan gelijkvormigheid. In de namiddag hebben we verder gewerkt aan ons thema ' lol zonder alcohol'. Dit deden we de hele namiddag.

Fotoalbum

Bekijk het fotoalbum van onze school hier