verslag 5 door Wendell en Arne

Maandag:

We hebben een toets gemaakt van rekenen het was niet zo moeilijk het was een toets van getallenkenis. We hebben een brief gegregen van sinterklaas. En we hebben zelfstandigwerk gedaan we moeten de Franse wwen doen en zovoort en ook rekenen en spelling.

Dinsdag:

We hebben toets van hoofdrekenen gehad.We hebben in groepjes gewerkt want ze hebben ons opgedeelt want we moesten een tekst doen voor te bekijken wat ons talent is en zo komen wij in groepjes terecht. Het vijfde en het zesde moeten mijters maken omdat Sinterklaas in ons land is maar de kleuters en het eerste en het twede en het derde en et vierde mochten niet omdatvevrouw de directrice zegt dat ze misschien nog in Sinterklaas geloofden.

 

Donderdag:

We hebben vandenamiddag verder gedaan aan de nieuwjaarsbrieven,en hebben we gewerkt rond een warme kerst.   We hebben ook ideeen verzonnen voor arme mensen.

 

Vrijdag:

We zijn naar de opgravingen geweest in Kaperijke,De papa van Michiel heeft ons uitleg gegeven over de opgravingen het was zeer interesant.We hebben ook zelf scherven mogen zoeken van vroeger en houden.We zijn met de fiets naar daar gereden.

 

Maandag:

We hebben Frans gedaan en bootjesspel en we hebben een nieuw woordpakket geleerd. daarna hebben ons agenda geschrevenvoor de hele week. ten slotte hebben een filmpje gemaakt voor de sint.

 

Dinsdag:

We hebbben turnles gehad waarbij we kinderen uit onze klas moesten uitdagen.Daarna hebben we zelfstandigwerk gedaan waarbij we Frans moesten doenen rekenen en van achter gezeten met de juf ook voor Frans.

 

Donderdag:

We zijn naar Sint-Laurens in Zelzate en een paar uur les gevolgd en in de middag een haburger gegeten en daarna naar een workshop gedaanen iets gedronken.

 

Vrijdag:

Hebben twee toetsen gehad en daarna turnles gehad en daarna zelfstanigwerk gedaan en we zijn bezig geweest met een wedstrijdom i een boek te staan .

Fotoalbum

Bekijk het fotoalbum van onze school hier